Experienta de 10 ani in livrarea de solutii software si cerintele tot mai provocatoare din mediul antreprenorial ne motiveaza sa dezvoltam concepte si solutii software pentru utilizarea celor mai noi tehnologii in administrarea afacerilor. 
     Ne adresam companiilor de diferite marimi si din domenii de activitate diverse, punand accentul pe nevoile specifice ale fiecarui client. Ne-am specializat in furnizarea de solutii pentru companii ce activeaza in comert, productie sau servicii. Competentele echipei, dar si parteneriatele cu firme internationale de top care investesc continuu in tehnologie ne permit sa implementam si sa administram o paleta larga de proiecte, sa extindem mereu creativitatea si inovarea pentru a livra solutii flexibile si usor de folosit fiecarui client.

 

Misiune

     Ne dezvoltam continuu competentele pentru a oferii solutii potrivite provocarilor din mediul antreprenorial. Promovam concepte pentru eficientizarea administrarii afacerii cu instrumente usor de folosit, rapid de implementat si care genereaza profit bazat pe competitivitate.

Viziune

     “Tehnologia sustine succesul” este deviza care ne stimuleaza pentru a dezvolta, inova, implementa, integra si livra solutii pentru antreprenorii pentru care competitivitatea este o provocare continua.

Valori

     Oamenii sunt cei care creeaza povesti, relatii, provocari, tendinte. Asadar depindem unii de altii si de noi toti tine sa ne dezvoltam prin responsabilitate, incredere si respect.

Promovăm conceptul 1Click 2GO antreprenorilor pentru a eficientiza administrarea afacerii utilizând soluții software performante și flexibile.

     Ce este „1Click 2GO”?

Este un concept prin care oferim experienta transofrmarii provocarilor de zi cu zi in beneficii pentru companie.

      1Click 2GO inseamna: usor, rapid, profitabil.

Traducem nevoia propriu-zisa a clientului intr-o solutie potrivita.

     Atunci cand un client ne întreaba ”De ce as lucra cu voi?”, raspunsul nostru este simplu: ”Pentru ca, alaturi de tehnologie si serviciile pe care le vom livra, investim intr-un parteneriat pe termen lung”.

Care este parcursul?

     Fiecare antreprenor se confrunta cu provocari privind concurenta si productivitatea, iar clientii vor beneficia de consilierea unui specialist pentru a lua cea mai buna decizie. De aceea, o comunicare deschisa ne ajuta sa intelegem corect nevoile clientilor. Acestea le vom structura, analiza, prioritiza si le vom utiliza pentru a gasi modul cel mai simplu si potrivit cu solutiile noastre. Apoi, investim timp și energie pentru ca datele companiei dumneavoastra sa fie in siguranta, datelor initiale preluate in aplicatie sa fie corecte, iar toti utilizatorii sa cunoasca modul de utilizare, astfel incat sa raspunda eficient la sarcinile ce le revin. Aveti suportul echipei noastre pentru a trata solicitari specifice utlerioare, precum si asistenta dedicata pe baza de contract de suport. Acordam atentie si responsabilitate pentre realizarea obiectivelor clientilor.

   Suntem deschisi la oportunitati si la crearea celui mai bun context de realizare profesionala membrilor echipei noastre. Investim in oameni pozitivi, cu initiativa si ambitiosi, carora le recompensam performanta. Ne dorim colegi creativi si de incredere.

CV-ul il puteti trimite pe adresa: hr@1click2go.ro